Blog: Als u zeker wilt weten dat het goed is

Hello Housing verhuurt woningen aan expats. Dat doen wij soms direct aan de expat, maar veel vaker werken wij voor grote multinationals en relocaters. Deze bedrijven hechten grote waarde aan betrouwbaarheid en gemak. Ze willen zonder al te veel omkijken weten dat het goed en snel geregeld is en bovenal dat het appartement of de woning aan de hoge kwaliteitseisen voldoet.

Kalvermarkt 16-E Den Haag (5)

Hello Housing heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van expats voor Shell. Wie een beetje ingelezen is in de wereld van expats, weet dat deze multinational de hoogste eisen stelt aan de huisvesting van zijn medewerkers. Inmiddels is onze klantenkring aanzienlijk uitgebreid en mogen wij meer grote bedrijven helpen bij het vinden van passende woonruimte voor hun expats. De hoge standaard hebben wij gehandhaafd. We maken deze stelling graag wat concreter. Want wat is nou kwaliteit en wat bedoelen we met die hoge lat?

Snel en betrouwbaar

Hello Housing handelt snel. We doorgronden de wens van de klant en het bedrijf, vinden een passende woonruimte en nemen verder alle zorg rondom de verhuur van de woning uit handen. Eenmaal een woning bij ons gehuurd, dan komt u of uw expat niet voor verrassingen te staan. We hanteren een all-in huurtarief. In dit bedrag zit de huur van het compleet gestoffeerde appartement en het onderhoud.

Flexibel

Soms heeft u behoefte om voor kortere duur een woning te huren voor een expat. Geen probleem. De woningen van Hello Housing zijn al te huur voor kortere periodes. Bij een langdurige huur of de huur van meerdere woningen, maken we met plezier een offerte op maat.

Een goede basis

Ons bezit selecteren wij zorgvuldig. Allereerst moet de woning zich op een A-locatie bevinden qua voorzieningen, bereikbaarheid en niveau van de buurt. Verder zijn alle woningen ruim bemeten, hebben een mooie lichtinval, luxe afgewerkte badkamer en keuken en veelal minimaal 2 slaapkamers en een riante buitenruimte.

Sfeervol, gemakkelijk en comfortabel

Ook de stoffering is van hoge kwaliteit. We willen dat de bewoners zich happy en thuis voelen in hun nieuwe huis en dat doen wij met een sfeervolle inrichting. De afwerking van de vloeren en wanden, de inrichting en de meubels zijn van deze tijd en bieden volop comfort. De expat hoeft echt alleen nog maar te verhuizen.

Bent u op zoek naar een partij waarop u kunt bouwen? Die vakkundig en snel hoogwaardige huisvesting regelt en die alle zorg uit handen neemt? Neem contact op met ons!

Terug naar nieuws