Uitbreiding in Rotterdam en Den Haag en richting andere steden!

Onze expats en vaste klanten zijn erg blij met onze woningen en daar zijn we bij Hello Housing best wel trots op. Meestal zien we het aantal aanvragen iets terug lopen in de winter, maar dat is nu niet aan de orde. De nieuwkomers genieten dit jaar van de gezellig verlichte winterse straten in Nederland en hebben zelfs een paar dagen een wonderlijk wit landschap kunnen ervaren. De kou vraagt om een comfortabele woning met een heerlijk warme kop chocomel. Daarom worden onze woningen nu nog meer gewaardeerd.

schedeldoekshaven-240-den-haag-house-photography-basic_003

Omdat het zo goed gaat zijn we afgelopen jaar met maar liefst met 24 woningen gegroeid. In Rotterdam hebben we 13 nieuwe woningen met onze bekende Hello Housing look-and-feel ingericht en allemaal direct kunnen verhuren. In Den Haag hebben we met 11 woningen hetzelfde succes behaald. We vinden het dan ook tof om te kunnen melden dat we gaan uitbreiden naar andere steden. Waar precies is nog een verrassing, maar het beloven wederom toplocaties te worden!

De vraag naar onze woningen blijft stijgen, maar ondanks dat proberen we altijd beschikbaarheid te hebben voor onze relaties. Wellicht ben je al op de hoogte van wat we aanbieden, maar het kan geen kwaad dit extra te benoemen: Bij Hello Housing bieden we all-inclusieve tarieven voor wonen met alle benodigde services, wat ons concept uniek maakt. Bij ons huur je voor een vast bedrag en sta je nooit voor onverwachte verrassingen. Bovendien krijg je een volledig design interieur waarin iedereen zich meteen thuis en welkom voelt.

Momenteel staat de huizenmarkt in Nederland onder druk, waardoor het ook voor expats steeds lastiger is om aan een woning te komen. Bij Hello Housing willen we aan de vraag van onze relaties blijven voldoen en dat doen we door uitbreiding. Niet alleen in andere steden, maar ook in de thuisbasissen Den Haag en Rotterdam. Je kunt bij ons altijd hetzelfde concept verwachten met de bijbehorende kwaliteit en dienstverlening.

Terug naar nieuws