Expats weten Nederland (weer) te vinden

Druk, drukker, drukst. Nadat we tijdens corona een logische dip hebben gehad vanwege het beperkte aantal expats die naar Nederland kwamen, weten zij inmiddels ons land weer goed te vinden. En hoe! In de regio Den Haag en Rotterdam merken wij een totale ommekeer.

maria-stuartplein-400-den-haag-house-photography-basic_005

Afgelopen zomer was één grote piek van zoekende expats naar geschikte woonruimte. De zomer is een ideaal moment om als expat de stap te zetten naar een ander land. Vanwege schoolgaande kinderen bijvoorbeeld die met een frisse start het nieuwe schooljaar in hun nieuwe omgeving kunnen aanvangen. Maar afgelopen zomer was de nieuwe aanwas expats nog extremer dan we gewend zijn. Het lijkt alsof iedereen na corona klaar is voor een nieuwe stap en dat hebben we geweten.

De laatste jaren zijn we met een aantal bedrijven nieuwe samenwerkingen aangegaan. Deze klanten waarderen vaste partners en zeker in tijden van drukte is een goede samenwerking essentieel. Om voor de expats van deze bedrijven, maar ook voor alle overige aanvragen die we krijgen, geschikte woonruimte te vinden zijn we flink uitgebreid: dit jaar hebben we tot nu toe al 14 extra woningen in Rotterdam en 8 extra in Den Haag toegevoegd aan onze portefeuille. En daarmee zijn we niet klaar. In totaal verwachten we dit jaar nog zo’n 5 nieuwe woningen aan onze portefeuille toe te voegen en deze groei zetten we volgend jaar door.

Druk in het kwadraat dus, maar daar kijken we naar uit. We krijgen energie van tevreden klanten. Dankwoorden en goede reviews werken als brandstof voor onze motor en het is fijn om waardering te ontvangen voor hard werk dat verricht is. Ook de komende maanden stellen we alles in het werk om alle expats te huisvesten met blije gezichten tot gevolg.

Terug naar nieuws