Hello Housing blijft groeien

Wij zijn erg trots om te kunnen mededelen dat wij blijven groeien met Hello Housing. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en zijn erg blij met onze dienstverlening voor de huisvesting van hun internationals.

Wilhelminakade 221 7

Om aan deze groeiende vraag te blijven voldoen, hebben wij in 2023 maar liefst 22 woningen aan onze portefeuille in Den Haag en Rotterdam toegevoegd.

Al onze appartementen zijn volledig door onszelf ingericht in een chique en huiselijke Hello Housing look en feel en van alle gemakken voorzien. Ons nieuwste project dit jaar bestaat uit drie prachtige en compleet gerestylede woningen in De Rotterdam. Twee van deze appartementen waren al geboekt door een van onze tevreden klanten voordat de volledige inrichting ├╝berhaupt klaar was

Deze groei zullen wij komend jaar voortzetten, dus blijf onze kanalen en onze site volgen voor de laatste updates. Indien u onze accommodaties ook voor uw medewerkers wilt gebruiken kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en onze beschikbaarheid.

Heeft u specifieke wensen of eisen, laat het ons dan ook weten. Wij denken graag mee om tot een goede oplossing te komen en zorgen ervoor dat uw medewerkers een vlotte transfer naar Nederland krijgen.

Terug naar nieuws