En nog meer nieuwe appartementen in Rotterdam

Met Hello Housing zijn we al jarenlang werkzaam in Den Haag. Die mooie stad achter de duinen heeft ons hart gestolen. Maar we hebben er een liefde bij gekregen: Rotterdam. Het voelde even als vreemdgaan, maar Den Haag blijven we trouw en Rotterdam past daar prima bij. De stad met het rauwe randje en de opwindende gebouwen.

houtlaan-21-rotterdam-house-photography-basic_006

Wij zijn niet de enige die Rotterdam heeft ontdekt. We merken dat ook de appartementen die wij aanbieden goed in de smaak vallen. Eerst in Little C aan de Coolhaven, daarna volgde de Wilhelminakade en de Terraced Tower. Alle appartementen waren binnen mum van tijd verhuurd. Nu hebben we opnieuw een pareltje in de aanbieding. In De Zalmhaven hebben wij per direct meerdere, volledig nieuw ingerichte appartementen beschikbaar. Met zijn 200 meter is dit gebouw letterlijk het hoogste punt van de stad.

De prijzen zijn zoals altijd all-in en de appartementen zijn trendy gemeubileerd en voorzien van een complete inventaris. De Zalmhaven ligt op een toplocatie dicht bij de binnenstad, zodat je Rotterdam optimaal kunt ervaren en beleven. Dan ben je net als ons verkocht en begrijp je dat we naast Den Haag ook Rotterdam in ons hart hebben gesloten.

 

Terug naar nieuws