Blog: Kunnen we nog iets voor u doen?

Met zo’n simpele open vraag als ‘kunnen we iets voor u doen?’ kun je het verschil maken en dat doen we dan ook graag bij Hello Housing. Dat beetje extra aandacht zorgt ervoor dat onze huurders zich thuis voelen en tevreden zijn met onze service. En een tevreden huurder maakt ons werk zoveel leuker.

Prinses Marijkestraat 63 Den Haag (6)

Hello Housing verhuurt appartementen op toplocaties aan expats. Alleen daarmee ben je er niet, vinden wij. Hello Housing heeft een expat state of mind. We kruipen in de huid van de expat door onze huurders net dat beetje extra service te verlenen. Een expat moet zich kunnen concentreren op het werk. De rest regelen wij.

Kleine moeite

We geven de poes geen eten als de huurder op vakantie is, maar we laten wel gelijk iemand langskomen als er een kleine reparatie nodig is, de wifi het niet goed meer doet of als er een lampje vervangen moet worden.

“Sinds COVID-19 versturen we ook geregeld een mail naar onze huurders met de vraag of we nog iets voor ze kunnen betekenen. Misschien zitten ze vast in een ander land door een lock down. Dan lopen wij het appartement even door en checken we de koelkast, om ervoor te zorgen dat de huurder niet met nare luchtjes wordt verrast bij thuiskomst”, aldus salesmanager Bas van Rijthoven.

Invloed COVID-19

COVID-19 heeft ook invloed op de manier waarop mensen naar hun woonomgeving kijken. Ze gaan minder vaak de deur uit en werken vaak ook thuis. De kwaliteit en ruimte van je appartement tellen hierdoor zwaarder.

“Deze trend en behoefte zien we ook terug bij de verhuur van appartementen aan expats. Gelukkig kunnen wij met onze appartementen van 80 tot 130 m² ruimte garanderen. Ook de inrichting is hoogwaardig, waardoor je ondanks de tijdelijkheid van het verblijf toch fijn woont. Met simpele dingen kun je het verschil maken. Tegenwoordig hebben we dan ook in elk appartement minimaal één bureau staan voor de thuiswerkende huurders.”

24/7 bereikbaar

Wie een appartement huurt bij Hello Housing mag rekenen op een proactieve, servicegerichte aanpak. Mocht er wat zijn, dan zijn onze medewerkers 24/7 bereikbaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons, dan lichten we met plezier toe hoe wij u of uw medewerker kunnen ontzorgen en een fijn thuis kunnen bieden.

Terug naar nieuws