Centre Court

Louise Henriettestraat Den Haag

Dit recent opnieuw ingerichtte appartement met 2 slaapkamers ligt op slechts 5 minuten lopen van het centrum en het centraal station. Onder het complex is een parkeergarage geleden. Het is een kindvriendelijke omgeving en nabij het complex bevindt zich een kinderspeelplaats.

"Hello Housing wist direct wat mijn behoeftes en voorkeuren waren toen ik op zoek ging naar een woning in Den Haag dankzij goede communicatie. Ik ben dan ook erg tevreden de geboden dienstverlening. Dit zorgt er voor dat ik er helemaal klaar voor ben om een fijne tijd in Nederland te hebben."

Yves Marciano

Al onze appartementen zijn volledig uitgerust zodat uw werknemers zich hier direct thuis voelen.

Over de locatie

Het appartement is centraal in Den Haag gelegen, in de wijk Bezuidenhout. Hiermee heeft de medewerkers het beste van twee werelden; een zeer centrale ligging maar toch een rustige omgeving. Het complex ligt op loopafstand van het centraal station en het centrum van Den Haag en is ook goed bereikbaar vanaf de A12. Dit gedeelte van de stad staat bekend als een expat-vriendelijk deel van de stad met een internationale uitstraling. Het Haagse Bos is tevens op loopafstand gelegen.

Over de woning

Dit stadsappartement uit 2003 is gelegen in het complex Centre Court en recent geheel opnieuw ingericht. Alle appartementen in dit gebouw hebben een grote woonkamer en een praktische indeling. Het appartement is volledig uitgerust zodat je enkel je persoonlijke spullen mee hoeft te nemen en hier direct vanaf het vliegveld in kunt trekken.

Back to projects