Churchillplein

Bachmanstraat Den Haag

Dit lichte appartement met 3 slaapkamers is nabij de winkels aan de Van Hoytemastraat gelegen. Met tram 9 ben je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag en op het centraal station. Het hoofdkantoor van Shell bevindt zich om de hoek.

"De dienstverlening was echt voortreffelijk; professioneel, efficient en altijd vriendelijk en aangenaam contact! De accomodatie was ook uitstekend, het appartement was in een prima staat en op een goede locatie gelegen! Dank je wel!"

Ton van Heel

All onze appartementen zijn volledig uitgerust zodat uw werknemers zich hier direct thuis voelen.

Over de locatie

Gelegen in een rustig gedeelte van Den Haag biedt dit appartement je een groene en kindvriendelijke omgeving. Met het openbaar vervoer ben je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag en op het centraal station. Deze wijk is opgezet met mooie en grote woningen. Naast deze huizen zijn er ook ruime appartementen te vinden in deze wijk.

Over de woning

Het appartement maakt onderdeel uit van een geheel gerennoveerd complex wat oorspronkelijk gebouwd is in 1920. Het appartement is volledig uitgerust zodat je enkel je persoonlijke spullen mee hoeft te nemen en hier direct vanaf het vliegveld in kunt trekken.

Back to projects