New Babylon

Bezuidenhoutseweg Den Haag

Dit moderne appartement met 2 slaapkamers is gelegen in het centrum van Den Haag pal naast het centraal station. Een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage is inbegrepen.

"De overgang van iemand die een stad of land geregeld bezoekt naar bewoner kan overdonderend zijn. Het team van Hello Housing heeft er voor gezorgd dat mijn verhuizing zo makkelijk verliep als het bestellen van appeltaart in een Nederlands cafe. Acht maanden later vind ik het team nog steeds professioneel en behulpzaam en ze reageren altijd snel. Ik zou ze dan ook sterk aanbevelen."

Mederwerker Shell

All onze appartementen zijn volledig uitgerust zodat uw werknemers zich hier direct thuis voelen.

Over de locatie

Het appartementencomplex New Babylon ligt in het centrum van Den Haag en naast het centraal station. Het complex is ook goed bereikbaar vanaf de A12. Winkels en horeca zijn binnen handbereik en ook culturele activiteiten en evenementen in de stad vind je om de hoek. Dit gedeelte van de stad staat bekend als een expat-vriendelijk deel met een internationale uitstraling. Het Haagse Bos is tevens op loopafstand gelegen.

Over de woning

De woning is gelegen in het moderne New Babylon wat gebouwd is in 2012. Het complex bevat naast de twee torens met luxe appartementen ook winkels en horeca. Het exclusieve appartement is comfortabel en voelt als een veilig thuis. Het appartement is volledig uitgerust zodat je enkel je persoonlijke spullen mee hoeft te nemen en hier direct vanaf het vliegveld in kunt trekken.

Back to projects