Park Hoog Oostduin

Oostduinplein Den Haag

Dit nieuwe en luxe appartement met 2 slaapkamers is gelegen op een van de beste locaties in de statige woonwijk Benoordenhout. Het gebouw is omgeven door een park en ligt om de hoek van het hoofdkantoor van Shell. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage.

Al onze appartementen zijn volledig uitgerust zodat uw werknemers zich hier direct thuis voelen.

Over de locatie

Gelegen op een van de beste locaties in Den Haag in de woonwijk Benoordenhout. Het appartement is gunstig gesitueerd ten opzichte van het centrum van Den Haag maar het voelt of je midden in de natuur woont. Het gebouw ligt midden in het park en het uitzicht vanuit het appartement doet je beseffen hoe groen Den Haag wel niet is. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en staat bekend als een expat vriendelijke woonwijk met internationale allure. De Van Hoytemastraat is dichtbij voor je dagelijkse boodschappen.

Over de woning

Dit nieuwbouwappartement uit 2019 is gelegen in het complex Park Hoog Oostduin. Alle appartementen in dit gebouw hebben een lichte  woonkamer met grote raampartijen en een prachtig uitzicht. Alle appartementen zijn ook voorzien van een groot balkon en volledig uitgerust zodat je enkel je persoonlijke spullen mee hoeft te nemen en hier direct vanaf het vliegveld in kunt trekken.

Back to projects