Prinsenhof WTC

Carolina van Nassaustraat Den Haag

Dit luxe appartement met 2 slaapkamers is op slechts 5 minuten lopen van het centrum en het centraal station gelegen. Onder het complex is een parkeergarage geleden. Het is een kindvriendelijke omgeving en nabij het complex ligt een kinderspeelplaats.

"De woning voldoet volledig aan mijn behoeften en ik vind de omgeving geweldig! Ik woon nu een paar maanden in dit appartement en krijg echt waar voor mijn geld. Wanneer ik een onderhoudsverzoek deed, werd dit direct opgelost. De medewerkers zijn erg professioneel, servicegericht en er op gericht op zo veel mogelijk aan de wens van de klant te voldoen daar waar mogelijk. Ze hebben extra hun best gedaan om er zeker van te zijn dat ik me thuis voelde... Bdeankt!"

Adeniran Fadeyibi. Shell

Al onze appartementen zijn volledig uitgerust zodat uw werknemers zich hier direct thuis voelen.

Over de locatie

Het appartement is centraal in Den Haag gelegen, in de wijk Bezuidenhout. Hiermee heeft de medewerkers het beste van twee werelden; een zeer centrale ligging maar toch een rustige omgeving. Het complex ligt op loopafstand van het centraal station en het centrum van Den Haag en is ook goed bereikbaar vanaf de A12. Dit gedeelte van de stad staat bekend als een expat-vriendelijk deel van de stad met een internationale uitstraling. Het Haagse bos is tevens op loopafstand gelegen.

Over de woning

Dit stadsappartement uit 2007 is gelegen in het complex WTC Den Haag. Het WTC is veel meer dan alleen een appartementencomplex. Je hebt hier verschillende faciliteiten zoals een fitness en een sauna, een kinderdagverblijf en diverse horeca. Het appartement is volledig uitgerust zodat je enkel je persoonlijke spullen mee hoeft te nemen en hier direct vanaf het vliegveld in kunt trekken.

Back to projects