Expat huisvesting

Hoogwaardige huisvesting en service

Werkgevers weten dat hun medewerker in goede handen is. Niet alleen omdat we beschikken over hoogwaardige huisvesting op topplekken in alle grote steden, maar ook omdat we écht voor de expat zorgen. Op het hoogste serviceniveau. Bij Hello Housing voelt de medewerker zich volledig thuis. Proactief partnership, noemen wij dat. Daarom is Hello Housing een A-merk op A-locaties.

De ‘expat state of mind’ beperkt zich niet tot een fraaie woning. Ons doel is een gelukkige bewoner. Daarom zíjn wij er voor de expat, 24/7.

Onze staf heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende culturele achtergronden van expats uit de hele wereld. Die helpt ons enorm om proactief in te spelen op wensen en behoeftes.

Hello Housing hanteert all-inclusive huurtarieven. Dat betekent één helder maandbedrag voor een volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning. Wij verzorgen het designinterieur en alle reguliere en incidentele onderhoudskosten. Onze uitgebreide support services berekenen we wel door. Woningen zijn al beschikbaar vanaf een periode van één maand. Bij een langere duur en een grotere afname bieden we evenwel graag een offerte op maat aan. Tot in de puntjes geregeld voor al uw expats, dát is de kracht van Hello Housing.