Wat zijn de voordelen van het kiezen voor een full serviced apartment voor mijn verblijf in Den Haag of Rotterdam als expat?

Dit is een van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van expats. Laat ons uitleggen wat de voordelen zijn van het huren van een volledig serviced appartement bij Hello Housing.

hello housing expat the hague rotterdam 2

Als expat hoef je je nergens zorgen over te maken aangezien wij volledig verzorgde appartementen voor all-in verhuur aanbieden. Bij aankomst is alles geregeld, bijvoorbeeld: internet, televisie, gas, water en elektra. De huurprijs is inclusief, zoals een parkeerplaats, gemeentelijke heffingen en onderhoud. Als een internationale reiziger wil je een plek hebben waar je thuiskomt.

Het is vrij moeilijk om naar een nieuw land te verhuizen en vanuit het buitenland of direct bij aankomst alles uit te moeten zoeken. Je wil niet bezig zijn met het kiezen van internet of het regelen van nutsvoorzieningen. Zeker als je de taal niet spreekt en je geen idee hebt waar je moet beginnen. Daarom nemen wij alles uit handen voor je, zodat je je volledig kunt focussen op je werk en rustig de tijd kunt nemen om te settelen

Terug naar nieuws