Veelgestelde vragen

Wat is Hello Housing?

Hello Housing is een verhuurder en beheerder van volledig gemeubileerde woningen met alle bijbehorende services voor zowel kort als lang verblijf.

Voor wie is Hello Housing bestemd?

Hello Housing richt zich op expats. Hello Housing assisteert internationale bedrijven met het vinden van passende huisvesting voor haar medewerkers.

Hoe kan ik een woning huren via Hello Housing?

Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of via de e-mail bereiken.

Wat kost een huurwoningen via Hello Housing?

De huurprijs van een volledig gemeubileerde woning varieert tussen de 2000 en 3500 EURO per maand. De huurprijs is afhankelijk van de grootte en locatie van de woning. De huurprijzen zijn altijd inclusief:
– Gas, water en licht
– Internet en televisie
– (Gemeentelijke) belastingen
– Servicekosten
– Parkeerplaats
– Onderhoudskosten
– Eind schoonmaak

Optioneel af te nemen diensten zijn:
– Wekelijkse schoonmaak
– Linnen service
– Was- en strijkservice
– Overige diensten als hondenuitlaat service, kleding- en schoenreparatie etc.

Heeft u interesse neemt dan contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail, zodat wij de exacte huurprijzen, gebaseerd op uw vraag, aan u door kunnen geven.

Waar heeft Hello Housing huurwoningen?

Op dit moment in Den Haag en Rotterdam. Hello Housing heeft de ambitie om ook woningen in Amsterdam, Eindhoven en/of Utrecht in portefeuille te hebben.

Hoeveel huurwoningen heeft Hello Housing in Den Haag?

Hello Housing heeft een portefeuille van 180 woningen in Den Haag en Rotterdam.

Hoe groot zijn de huurwoningen van Hello Housing?

De huurwoningen van Hello Housing zijn voornamelijk appartementen en variëren in grootte van minimaal 80m2 tot 180m2. Alle appartementen zijn voorzien van minimaal 1 (2 bedden) en maximaal 3 slaapkamers (6 bedden).

Wat is minimale huurtermijn?

De minimale huurtermijn is één maand.

Welke inventaris is er aanwezig in een gemeubileerde woning van Hello Housing?

Een gemeubileerde woning van Hello Housing is van alle gemakken voorzien. Alle woningen zijn volledig ingericht zodat het direct huiselijk aanvoelt. Elektrische huishoudelijke apparatuur zoals een wasmachine, droger, koffiezetapparaat, strijkijzer, waterkoker etc zijn aanwezig. De woning is daarnaast voorzien van al het benodigde linnengoed en een volledige tafelgerei.

Kan ik mijn woning verhuren via Hello Housing?

Bent u een belegger of investeerder met meerdere woningen in een complex dan kunt u uw woningen aan ons verhuren. Neem contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail. Bent u een particuliere eigenaar dan kunnen wij u helaas niet helpen.

Ik wil graag een groep medewerkers huisvesten, kan Hello Housing dit verzorgen?

Dit is mogelijk, echter wel afhankelijk van de grootte van de groep, de verblijfsduur en beschikbaarheid in de portefeuille. Als u een groepsreservering wilt maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail. Wij kunnen u advies geven welke woningen het beste passen bij uw vraag.

Hoe kan ik contact opnemen met Hello Housing?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier de telefoon of e-mail:
Telefoon             +31 (0)88 432 40 70
E-mail                   info@hellohousing.nl

Of ons bezoeken op onderstaand adres:
Carolina van Nassaustraat 165
2595 SX Den Haag

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00