Even voorstellen: onze verhuurcoördinator Marianne Krooder

DEN HAAG - Met trots stellen we onze verhuurcoördinator Marianne Krooder aan u voor. In de functie van verhuurcoördinator bij Hello Housing draait het niet enkel om het verhuren van woningen, maar ook om het écht begrijpen van een expat. Marianne kan dit als geen ander. Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze expats en de schakel tussen de expat, de HR-afdeling van het bedrijf en de relocator die de verhuizing verzorgt.

Marianne Krooder

Bij een internationale verhuizing komt veel kijken. Een expat komt met zijn of haar gezin in een nieuwe woon- en werkomgeving waar zij zich gaan settelen. Deze periode is druk en veel zaken moeten geregeld worden. Door de hectiek is het daarom van groot belang dat de huisvesting goed geregeld is, zodat het expatgezin zich snel thuis voelt en zich kan concentreren op andere zaken. Tijdens deze periode is Marianne de steun en toeverlaat van het expatgezin als het gaat om de zoektocht naar passende woonruimte. Ze heeft al contact met de nieuwe huurders voordat ze in Nederland zijn, om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Haar jarenlange ervaring met uiteenlopende culturele achtergronden van expats uit de hele wereld helpt Marianne enorm om proactief in te spelen op wensen en behoeftes. Met een open en eerlijk karakter, een groot hart een beetje Haagse bluf is ze een graag gezien aanspreekpunt voor alle expats. ‘Een lach van een tevreden huurder is mijn ultieme doel en gelukkig is de taal van de lach voor iedereen op de wereld hetzelfde’.

Wil je Marianne ontmoeten? Neem contact met ons op.

Terug naar nieuws