Lancering nieuwe expat huisvester Hello Housing

DEN HAAG - Emmy Schuit, voormalig algemeen directeur van Actys Wonen & VvE, lanceert een nieuwe expat huisvester genaamd Hello Housing. De eerste grote multinational heeft Hello Housing al aangesteld als vaste huisvester voor zijn werknemers. Begin maart zal er een feestelijke opening plaats vinden waarbij Hello Housing officieel wordt gelanceerd.

Emmy Schuit 33 (bijgesneden)

Filosofie

De diensten van Hello Housing zijn gericht op het verzorgen van huisvesting voor medewerkers van internationale organisaties. Schuit: ‘Wij werken vanuit de belevingswereld van de expat en leveren passende woonruimte die aansluit bij zijn of haar behoeften’. Hello Housing biedt zowel woningen aan voor korte als voor lange termijn.

A-locaties

Dankzij de kennis en ervaring van het team en het reeds opgebouwde netwerk is Hello Housing in staat om woningen te huren en verhuren op A-locaties. Een interieur design team is verantwoordelijk voor de inrichting van alle woningen. Duurzaamheid is van groot belang bij alles wat de organisatie doet en nastreeft. Het doel van Hello Housing op dit vlak is ook om bewustwording te creëren bij huurders door middel van community building.

Eerste grote klant

Hello Housing heeft recent een aanbesteding van een grote multinational gewonnen en start in 2019 met het husivesten van alle medewerkers van deze organisatie.  Schuit heeft in het verleden al veel ervaring opgedaan in expathuisvesting. Beide partijen kijken dan ook uit naar deze samenwerking.

Feestelijk opening

Hello Housing zal begin maart officieel gelanceerd worden tijdens een feestelijke opening. Deze lancering zal worden bijgewoond door de oprichters, medewerkers, klanten en partners van Hello Housing. ‘We kijken er erg naar uit om voor deze klant te mogen werken en hopen op korte termijn meer prestigieuze organisaties aan ons klantenbestand toe te kunnen voegen. Het bedrijf heeft enorm veel potentie en ambitie,’ aldus Schuit.

Voor meer informatie kijk op: www.hellohousing.nl

Terug naar nieuws