Nu ook in Rotterdam

Den Haag is inmiddels bekend terrein voor ons en daarom breiden we uit. Begin dit jaar begonnen we in Rotterdam met de verhuur van drie woningen. Een groot succes, want ze zijn alledrie snel verhuurd. We kunnen dit alleen maar zien als een duidelijk teken dat we door moeten gaan in Rotterdam. En dat doen we graag.

De Rotterdam

Bas van Rijthoven, Hello Housing’s sales manager, vertelt over de uitbreiding naar de havenstad – eigenlijk best bijzonder om dit überhaupt te kunnen doen in een crisistijd. Er is blijkbaar toch nog vraag naar appartementen voor expats?

Ondanks dat er minder expats naar Nederland zijn gekomen in de afgelopen periode, hebben we toch regelmatig de vraag van onze vaste klanten gekregen of we ze ook woningen in andere steden aan kunnen bieden voor hun expats. Omdat we goed bekend zijn in Rotterdam en we qua klandizie veel overlap zien tussen Den Haag en Rotterdam hebben we gekozen om hier te starten.

De impact van corona heeft Hello Housing vast gemerkt. Hoe voelt het om dan toch te kunnen uitbreiden?

Voor ons is het heel bijzonder om juist in deze tijd uit te kunnen breiden richting andere steden. De vraag van onze klanten was er al en we wilden dit ook al langere tijd, maar door de drukte in Den Haag kwam dit er simpelweg nog niet van, totdat de crisis uitbrak. Nu zijn we extra trots dat we het in deze tijd toch door hebben kunnen zetten.

Wat zijn de plannen in Rotterdam? Kunnen we hier in de toekomst veel nieuw aanbod verwachten?

De verhuur in Rotterdam gaat boven verwachting goed. Nagenoeg vanaf het eerste moment dat de woningen in Rotterdam gereed waren, zitten we vol. We hebben helaas ook al een paar keer geïnteresseerden teleur moeten stellen, omdat een woning al verhuurd was. Daarom zijn we ook bezig met extra woningen in Rotterdam. Het volgende complex zal De Rotterdam gaan worden en we verwachten binnen enkele weken de eerste woningen aan te kunnen bieden.

De eerste woningen in Rotterdam zijn pas net verhuurd, dus misschien is het nog te vroeg om hier iets over te zeggen, maar merken jullie een verschil tussen de steden Rotterdam en Den Haag?

Qua dynamiek is Rotterdam wel een andere stad dan Den Haag. Waar Den Haag een heel internationaal en politiek karakter heeft, doordat hier de regering, nagenoeg alle ambassades en verschillende internationale rechtscolleges gevestigd zijn, heeft Rotterdam dit minder. Van oudsher is Rotterdam een echte arbeidersstad, maar door de haven en komst van veel grote bedrijven heeft Rotterdam toch ook een internationaler karakter gekregen. Al blijft de down-to-earth-mentaliteit van de hardwerkende Rotterdammer duidelijk voelbaar in de stad.

Stel, Hello Housing groeit nog verder door. Dromen jullie al over een andere stad waar jullie graag aan de slag zouden willen gaan?

Wij zijn zeker van plan om door te groeien en verder uit te breiden naar andere steden. We willen dit wel gefaseerd doen om de kwaliteit van onze woningen en dienstverlening goed te kunnen waarborgen. De volgende stad zal naar verwachting Utrecht, Amsterdam of Eindhoven gaan worden. Over een paar jaar staan we zeker open voor een buitenlands avontuur en zou je ons zomaar in verschillende grote steden in Europa kunnen vinden!

Terug naar nieuws