We zijn live!

Je hebt het misschien al gezien: onze nieuwe website is live gegaan en hier zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Je klikt nu makkelijk door ons up-to-date aanbod heen. Super simpel en het ziet er ook nog eens strak uit, met dank aan Morres & Company.

karl-weisbardstraat-89-rotterdam-house-photography-basic_008

Nieuw: niet gemeubileerd

Naast de serviced apartments die je van ons kent, verhuren we sinds kort ook niet gemeubileerde woningen. Perfect voor als je je eigen spullen mee wilt nemen. We zijn al gestart in het WTC in Den Haag voor Bouwinvest en zijn nóg meer van plan. Klik bij het woningaanbod op overige verhuur en kijk welke niet gemeubileerde woningen er beschikbaar zijn. Het worden er zeker meer, dus houd dit aanbod in de gaten!

Compleet ingericht in Rotterdam

Van niet gemeubileerd gaan we naar compleet ingericht. In Rotterdam hebben we met Little C namelijk ook een primeur. In dit project zijn we gestart met de verhuur van volledig gemeubileerde appartementen. Neem je koffer met kleren en je laptop mee, want meer heb je hier niet nodig (een oplader misschien?). Met de uitbreiding van ons aanbod hopen wij elke expat-wens te vervullen. Of je een woning nu helemaal eigen wilt maken met persoonlijke spullen, of liever een plek zoekt waar je à la minute in kan: wij snappen the expat state of mind. En we verwachten binnenkort meer woningen in Rotterdam aan te kunnen bieden!

Positive vibes: nieuwe klanten

We hebben gemerkt dat we erg blije huurders hebben en dat vatten we op als een groot compliment. In het afgelopen jaar hebben we al die positieve vibes gevoeld en mochten we flink wat nieuwe klanten verwelkomen bij Hello Housing. We werken nu onder andere voor Maersk, Buitenlandse Zaken, Worley, Ikea, Mitsubishi en veel andere bedrijven. Van positieve vibes kan je nooit te veel hebben, dus we kijken uit naar nog meer samenwerkingen en nieuwe projecten!

Heb je de nieuwe site al goed bekeken? Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de overige verhuur.

Terug naar nieuws