Bedankt!

DEN HAAG - Vorig jaar was een heel enerverend jaar voor Hello Housing met uitdagingen en geweldige momenten!

champagne

We kunnen niet voorbijgaan aan het feit dat de crisis ook een grote impact heeft gehad op onze branche. Helaas konden veel expats van onze vaste klanten hierdoor niet naar Nederland komen. Als gevolg van deze ontwikkelingen moesten we snel schakelen en een ​​aantal lastige beslissingen nemen.

Gelukkig verkeren onze dierbaren en contacten nog steeds in goede gezondheid, maar we leven mee met degenen die persoonlijk door het virus zijn geraakt.

Deze periode heeft er echter ook voor gezorgd dat we de kwaliteit van onze woningen en diensten hebben kunnen verbeteren. Onze tevreden huurders hebben hun ervaringen met collega’s en vrienden gedeeld, wat voor ons het mooiste compliment om te krijgen. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal nieuwe klanten en samenwerkingsverbanden met bedrijven en organisaties. We zijn erg trots om de huisvesting voor deze nieuwe klanten te mogen regelen en blijven dit ook in 2021 doen.

Dankzij de steun van al onze klanten, huurders en andere relaties hebben we een geweldige tijd gehad!

Door deze positieve vibe kijken we uit naar 2021 en de dingen die gaan komen. Een paar nieuwtjes waar we het nieuwe jaar mee starten;

  • Onze website, vernieuwd door Morres & Company zal binnenkort gelanceerd worden, zodat we altijd onze up-to-date beschikbaarheid kunnen tonen.
  • Onze online portal voor klanten, die we vorig jaar hebben gebouwd, wordt in gebruik genomen.
  • In januari breiden we uit naar Rotterdam in het prachtige complex Little C van Bouwinvest.

En volgend jaar staan er nog veel meer nieuwe dingen en samenwerkingen klaar om op te starten, dus blijf ons volgen …

Voor nu wenst het team van Hello Housing je een gelukkig nieuwjaar!

Terug naar nieuws