Blog: Op naar meer!

Met het einde van het jaar in zicht zijn we alweer volop bezig met de doelstellingen voor het jaar 2022. Ondanks de onzekere tijden waarin we zitten, kijken we terug op een goed jaar. We hebben onze service en dienstverlening verder kunnen optimaliseren en inmiddels een groot aanbod aan gemeubileerde appartementen in Den Haag én Rotterdam, waar we toch best trots op zijn.

terraced tower

Rotterdam: still going strong

Rotterdam is een hele andere stad dan Den Haag, maar al snel bleek dat ook hier onze serviced apartments erg populair zijn. Dat is dan ook de reden dat we hier verder gaan uitbreiden met nieuwe complexen. Zo kunnen we in 2022 nog meer expats blij maken. Met de toevoeging van de Terraced Tower en De Zalmhaven, twee schitterende complexen, hebben we hier een mooie stap in gezet.

Ook Den Haag zit niet stil

Ooit is Hello Housing gestart in Den Haag en natuurlijk blijft dit een belangrijke stad voor expats. Het is dan ook ons doel om in deze ‘politieke’ stad ons aanbod te blijven vernieuwen. Achter de schermen zijn we druk bezig met twee prachtige nieuwbouwcomplexen om straks een nog mooier aanbod te hebben voor onze expats. Eén ding is zeker: we blijven Den Haag trouw.

Het komende jaar

Naast de uitbreidingen in Rotterdam en Den Haag willen we komend jaar ook een bredere doelgroep aanspreken. Wat houdt dit in? Op dit moment bieden wij compleet gemeubileerde woningen aan in het hoge segment. De verhuur bij ons is all-in en dit betekent ook echt all-in. De tv, de wifi-verbinding, de kopjes, borden en bestek: aan alles is gedacht. Het enige wat jij hoeft te doen, is je koffer inpakken en meenemen naar je nieuwe appartement. Verder niets! Nou vooruit, misschien alleen nog even echt je eigen plekje ervan maken door foto’s of jouw favoriete schilderij op te hangen.

Afgelopen jaar merkten we dat er ook veel vraag is naar woningen in een iets lagere prijsklasse. Om ook deze expats aan een woning te kunnen helpen gaan we het komende jaar een nieuwe lijn opstarten die iets gunstiger geprijsd is. Uiteraard wel op het serviceniveau dat je van ons gewend bent.

Terug naar nieuws