Housing & Healthcare Information Market

Afgelopen week was er een informatie avond voor expats in Den Haag, oftewel; Housing & Healthcare Information Market.

hello housing expat properties v2

Het is uiteraard belangrijk te weten waar je op kunt rekenen en waar je terecht kunt als je naar Nederland verhuist. Omdat zaken in Nederland toch vaak net iets anders werken dan in andere landen kan dit best lastig zijn.

Dankzij de Housing & Healthcare Information Market was het mogelijk om expats te voorzien van informatie over verschillende onderwerpen. Van hoe de zorg in Nederland werkt tot aan het kopen of huren van een woning en het afsluiten van energiecontracten. Expats konden verschillende presentaties bijwonen en met hun vragen terecht bij specifieke partners van het The Hague International Centre.

Met Hello Housing waren wij ook aanwezig om een presentatie geven en expats te informeren over hoe je bijvoorbeeld het beste een huis kunt huren, welke stukken er aangeleverd dienen te worden, welke buurt/locatie handig is etc. Buiten dit hebben we ze ook tips gegeven over upcoming wijken, nieuwe ontwikkelingen en wat te doen in een moeilijke woningmarkt. Veel van deze zaken zijn vaak toch lastiger om vanaf het buitenland te regelen en hierdoor is het erg fijn om aanwezig te zijn op deze informatie markt om expats van informatie te kunnen voorzien. Bedankt dan ook voor de uitnodiging @ The Hague International Centre.

Hierbij de link naar de website van het The Hague International Centre voor andere evenementen die binnenkomt gaan plaatsvinden:

https://www.thehagueinternationalcentre.nl/

Terug naar nieuws