Vind jouw perfecte expatwoning met Hello Housing

Een expat die in Nederland komt wonen, moet aan veel wennen. Het Nederlandse weer, de cultuur en natuurlijk een nieuwe leefomgeving. Als werkgever kunt u een expat een zachte landing geven door alles rondom huisvesting tot in de puntjes te verzorgen. Dat is waar Hello Housing u kan helpen. Sterker nog, wij nemen u al het werk uit handen. Wij bieden een persoonlijke service waarmee wij tegemoet komen aan uw behoeften en die van uw medewerkers.

Brede Hilledijk 442B 9

Overzicht van diverse woonmogelijkheden

Er zijn veel soorten appartementen beschikbaar. Ontdek het woningaanbod van Hello Housing voor expats op onze website. In ons overzicht kunt u eenvoudig door het aanbod scrollen of uw wensen in filters invoeren. Keuze uit één of meerdere slaapkamers, een parkeerplaats indien nodig en vierkante meters bijvoorbeeld. De keuze is aan jou en de expat, maar wij helpen u hier graag bij. Voldoet onze beschikbaarheid nog niet volledig aan jouw voorkeuren? Neem dan contact op met ons kantoor, dan kunnen wij altijd kijken of er iets anders beschikbaar komt!

Geschiktheid voor verschillende expatbehoeften benadrukken

Niet elke expat is hetzelfde. Wensen en behoeften kunnen verschillend zijn, bijvoorbeeld vanwege verschillende culturele achtergronden. Met onze jarenlange ervaring en expat-mentaliteit denken, kijken en redeneren wij als een expat. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren. Dit kan variëren van vragen over de huisvesting tot vragen over de buurt en de beschikbare ondersteunende diensten.

Advies bij het selecteren van de ideale woning in Den Haag en Rotterdam

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of u hulp nodig? Wij delen graag onze kennis en expertise over alle mogelijkheden in Den Haag en Rotterdam.

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze expatdiensten in Nederland.

Terug naar nieuws